De eerste weken van het jaar zijn alweer voorbij! En wat een mooie start van het jaar was het: We hebben zaken onderling mogen oplossen, zittingen gedaan en nieuwe cliënten mogen verwelkomen.

Nieuwkomer Lara staat in de startblokken om haar eigen praktijk op te starten binnen ons kantoor. Op 22 februari zal zij ‘eindelijk’ beëdigd worden. Wij verheugen ons als collega’s op dit mooie moment voor haar (Ingrid en Ingeborg denken met weemoed terug aan de eigen beëdigingen lang lang geleden) én verheugen ons natuurlijk ook op de feestelijke – door kantoor – georganiseerde borrel naderhand. Naast het recht zijn we daar namelijk stiekem ook heel goed in. 🙂

We gaan binnenkort leuke nieuwe samenwerkingen aan en gaan dit jaar ons kantoor veranderen, maar daarover op een later moment meer!

Kijk ook eens op onze website, daar blijven we namelijk zelf ook altijd kritisch naar kijken. We hebben onze vaste prijzen pakketten vernieuwd. En mocht je een probleem hebben waar geen pakket voor beschreven staat dan bespreken we dat graag met je. Als het in jouw zaak mogelijk is dan bedenken we dat op maat. Verder stonden al onze pakketprijzen vermeld inclusief btw, dat hebben we nu ook voor ons uurtarief gedaan. Niets zo vervelend dan achteraf zien dat er allerlei kosten bijkomen. Op onze manier weet je precies waar je aan toe bent en zijn er geen verassingen achteraf. Wel zo duidelijk.

Tot slot nog een nieuwtje; vanaf vandaag is het mogelijk om besprekingen via Skype of Facetime te doen! Blijf lekker thuis, pak er een lekkere kop koffie bij. Wij zitten voor je klaar. Wel zo makkelijk! Mocht je overigens toch liever binnen komen lopen dan kan dat natuurlijk ook, dan zetten wij de koffie voor jou! 😉

De Zaak in Recht – Eerlijk en transparant!

Deel deze blog

Lees ook onze andere blogs:

Stuur ons een bericht: