Arbeidsrecht Specialist Utrecht

Het juiste moment. Dat is waar het in het arbeidsrecht om gaat. Of je bijvoorbeeld een arbeidsovereenkomst aan wil gaan, of er juist vanaf wil. Je moet weten wat er in de wet staat én wat er uit de rechtspraak volgt. Én je moet vooral bijblijven, want juist in het arbeidsrecht volgen de veranderingen zich snel op. Als werknemer of als werkgever heb je daar vaak te weinig kennis van óf juist geen tijd voor. Dat is jammer, want het gaat over grote beslissingen die grote gevolgen kunnen hebben.

De Zaak in Recht kan je daarbij helpen. Dorrit Schröder is onze arbeidsrechtspecialist. Zij adviseert zowel werknemers als werkgevers én kan je belangen behartigen als dat nodig is.

Arbeidsrechtspecialist

Dorrit is op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. Zij helpt je graag als je vragen hebt over een arbeidsovereenkomst (bepaalde of onbepaalde tijd), het loon, de rechten en plichten bij vakantie en/of verlof, jouw aansprakelijkheid als werknemer of juist de aansprakelijkheid van als werkgever en/of een beding in de arbeidsovereenkomst (bijvoorbeeld bij een concurrentie- of een relatiebeding).

Verder staat zij voor je klaar bij vragen over ziekte, re- integratie, een schorsing en/of een non-actiefstelling. Want wat zijn dan je rechten en plichten?

Én, naast al je vragen bij een dienstverband kan Dorrit je ook duidelijkheid geven bij beëindiging van een arbeidsovereenkomst (bijvoorbeeld bij opzegging, bij redenen voor ontslag en/of ontbinding) én bij vragen over opzegtermijnen.

In een kosteloos kennismakingsgesprek legt Dorrit graag uit wat zij voor jou kan betekenen. Neem hiervoor contact op met onze secretaresse Elsa.

Pakketprijzen

De Zaak in Recht is duidelijk en transparant. Daarom bieden wij ook pakketten aan waarbij je vooraf weet wat jouw zaak gaat kosten en wat je hiervoor mag verwachten. Wij bieden pakketten aan voor onder meer:

 • Advies en controleren van een vaststellingsovereenkomst
 • Advies en onderhandelen bij beëindiging van een dienstverband
 • Gerechtelijke ontslagprocedure
 • Controle en advies over arbeidsovereenkomst en CAO
 • Loonvordering in een gerechtelijke procedure

Staat er geen pakket voor jou bij? Informeer dan of Dorrit een pakket op maat voor jou kan samenstellen. Wel zo prettig. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor advies op basis van een uurtarief. Kijk hiervoor op onze pagina met tarieven.

Neem direct contact op

  Naam*

  E-mail*

  Telefoonnummer

  Bericht