Arbeidsrecht Specialist Utrecht

Het juiste moment, dat is waar het in het arbeidsrecht om gaat. Of je nu arbeidsovereenkomst aan wil gaan of er juist vanaf wil. Je moet weten wat er in de wet staat en of er relevante rechtspraak van toepassing is op de situatie. Juist in het arbeidsrecht volgen de veranderingen zich snel op. Als werknemer of werkgever heb je daar vaak te weinig kennis van of juist geen tijd voor. Dat kan vervelend zijn, want je beslissingen kunnen grote gevolgen hebben.

De Zaak in Recht kan je helpen. Dorrit Schröder is onze arbeidsrechtspecialist. Zij adviseert zowel werknemers als werkgevers en kan je belangen behartigen als dat nodig is.

Arbeidsrechtspecialist

Dorrit is op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. Zij helpt je graag als je vragen hebt over een arbeidsovereenkomst (bepaalde of onbepaalde tijd), het loon, de rechten en plichten bij vakantie en/of verlof, jouw aansprakelijkheid als werknemer of juist de aansprakelijkheid van jou als werkgever en/of een beding in de arbeidsovereenkomst (bijvoorbeeld bij een concurrentie- of een relatiebeding).

Verder staat zij voor je klaar bij vragen over ziekte, re- integratie, een schorsing en/of een non-actiefstelling. Want wat zijn dan je rechten en plichten?

Naast al je vragen over een dienstverband kan Dorrit je ook duidelijkheid geven bij beëindiging van een arbeidsovereenkomst (bijvoorbeeld bij opzegging, bij redenen voor ontslag en/of ontbinding) en bij vragen over opzegtermijnen.

In een kosteloos kennismakingsgesprek legt Dorrit graag uit wat zij voor jou kan betekenen. Neem hiervoor contact op met onze secretaresse Elsa.

Pakketprijzen

De Zaak in Recht is duidelijk en transparant. Daarom bieden wij ook een aantal pakketten aan waarbij je vooraf weet wat jouw zaak gaat kosten en wat je hiervoor mag verwachten. Wij bieden pakketten aan voor onder meer:

Vaststellingsovereenkomst (voor werknemers)

 • Advies en controleren van een vaststellingsovereenkomst € 450,- (inclusief BTW)
 • Wil je dat we ook onderhandelen met de werkgever over de vaststellingsovereenkomst? dan kost het pakket  € 750,- (inclusief BTW)

Vaststellingsovereenkomst (voor werkgevers)

 • Advies over beëindiging dienstverband (gesprek met de advocaat van maximaal een uur, beoordeling van de situatie, schriftelijk advies) € 750,- (inclusief BTW)
 • Wil je ook het opstellen van de beëindigingsovereenkomst en de onderhandeling met de werknemer door Dorrit laten doen? Dan kost het pakket € 1.150,- (inclusief BTW)

Staat er geen pakket voor jou bij? Informeer dan of Dorrit een pakket op maat voor jou kan samenstellen. Wel zo prettig. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor advies op basis van een uurtarief. Kijk hiervoor op onze pagina met tarieven.

Neem direct contact op

  Naam*

  E-mail*

  Telefoonnummer

  Bericht