Arbeidsrecht


De Zaak in Recht

De advocaten van De Zaak In Recht onderscheiden zich door de persoonlijke aanpak en een duidelijk advies over de mogelijk- en onmogelijkheden. Wel zo eerlijk en transparant.

Arbeidsrecht

 

Het juiste moment, dat is waar het in het arbeidsrecht om gaat. Of je nu een arbeidsovereenkomst aan wil gaan of er juist vanaf wil. Je moet weten wat er in de wet staat en of er relevante rechtspraak van toepassing is op de situatie. Juist in het arbeidsrecht volgen de veranderingen zich snel op. Als werknemer of werkgever heb je daar vaak te weinig kennis van of juist geen tijd voor. Dat kan vervelend zijn, want je beslissingen kunnen grote gevolgen hebben.

De Zaak in Recht kan je helpen. Dorrit Schröder is onze arbeidsrechtspecialist. Zij adviseert zowel werknemers als werkgevers en kan je belangen behartigen als dat nodig is.

Arbeidsrechtspecialist

Dorrit is op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. Zij helpt je graag als je vragen hebt over een arbeidsovereenkomst (bepaalde of onbepaalde tijd), het loon, de rechten en plichten bij vakantie en/of verlof, jouw aansprakelijkheid als werknemer of juist de aansprakelijkheid van jou als werkgever en/of een beding in de arbeidsovereenkomst (bijvoorbeeld bij een concurrentie- of een relatiebeding).

Verder staat zij voor je klaar bij vragen over ziekte, re- integratie, een schorsing en/of een non-actiefstelling. Want wat zijn dan je rechten en plichten?

Naast al je vragen over een dienstverband kan Dorrit je ook duidelijkheid geven bij beëindiging van een arbeidsovereenkomst (bijvoorbeeld bij opzegging, bij redenen voor ontslag en/of ontbinding) en bij vragen over opzegtermijnen.

In een kosteloos kennismakingsgesprek legt Dorrit graag uit wat zij voor jou kan betekenen.

Pakketprijzen

De Zaak in Recht is duidelijk en transparant. Daarom bieden wij ook een aantal pakketten aan waarbij je vooraf weet wat jouw zaak gaat kosten en wat je hiervoor mag verwachten. Wij bieden de volgende pakketten aan.

 

Wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn

Vul het formulier in en wij nemen direct contact met je op

Onze afspraken kunnen in persoon op kantoor plaatsvinden, maar ook via videobellen of telefonisch.

KOM IN CONTACT MET ONS!