Arbeidsrecht prijzen


De Zaak In Recht

De advocaten van De Zaak In Recht onderscheiden zich door een persoonlijke aanpak en een duidelijk advies over de mogelijk- en onmogelijkheden. Wel zo eerlijk en transparant.

 

Arbeidsrecht pakketten

De Zaak in Recht is duidelijk en transparant. Daarom bieden wij ook een aantal pakketten aan waarbij je vooraf weet wat jouw zaak gaat kosten en wat je hiervoor mag verwachten. Onze prijzen zijn inclusief 21% btw voor particulieren.

Wij bieden voor jouw arbeidrechtszaak de volgende pakketten aan:

Dorrit Schröder

Mochten er aanvullende werkzaamheden noodzakelijk zijn omdat jouw zaak erg complex is of jouw zaak bijzondere spoed heeft, dan houden wij ons het recht voor om een toeslag op de pakketprijs aan te bieden. Werkzaamheden die door derden moeten worden verricht vallen niet onder de pakketprijs.

Indien meerdere van de bovengenoemde onderwerpen van toepassing zijn, dan is de genoemde pakketprijs niet van toepassing. In overleg zullen wij je dan een aangepaste pakketprijs aanbieden.

Is er voor jouw zaak geen pakketprijs beschreven?

Vraag hier dan naar bij Ingrid, Dorrit of Chloë. Wij zullen dan samen met jou bekijken of wij een passende pakketprijs kunnen aanbieden. Dit hangt onder meer af van jouw soort zaak en de benodigde werkzaamheden.

Het wel of niet aanbieden van een pakketprijs voor een andere zaak dan aangegeven is altijd ter vrije beoordeling van ons kantoor.

Een goede oplossing, het liefst zonder tussenkomst van de rechter!

Meer weten over de mogelijkheden van juridische bijstand bij arbeidsconflicten?
Vul het formulier in en wij nemen direct contact met je op.

Onze afspraken kunnen in persoon op kantoor plaatsvinden, maar ook via videobellen of telefonisch.

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek:

Dagdeel