Werkwijze

Als je een advocaat zoekt mag je verwachten dat je duidelijkheid krijgt over je juridische vraag; wat zijn de mogelijkheden en wat zijn de kansen.

Persoonlijke benadering:

Tijdens een persoonlijk kosteloos gesprek van een half uur met Ingrid, Dorrit of Ingeborg kan je je juridische probleem aan haar voorleggen. Wij zullen veel vragen aan je stellen. Op basis van dit gesprek zal je juridische probleem helder worden en kunnen mogelijke scenario’s worden besproken. Daarnaast bespreken wij een plan van aanpak voor de zaak. Tijdens het gesprek zal aandacht gegeven worden aan de wederzijdse verwachtingen tussen jou en Ingrid, Dorrit of Ingeborg als je advocaat. Wij vinden een goede samenwerking namelijk belangrijk. Deze dient zowel voor jou als voor het kantoor goed te verlopen. Natuurlijk bespreken wij ook de mogelijke kosten.

Duidelijkheid:

Als je besluit om de zaak met de juridische bijstand van ons voort te zetten dan zullen wij de inhoud van het gesprek aan je bevestigen in een eerste brief. Deze brief geldt tevens als bevestiging van je opdracht.

Oplossingsgericht:

De Zaak in Recht werkt oplossings- en servicegericht en streeft naar een persoonlijke en duurzame relatie met haar cliënten. Je kan Ingrid, Dorrit, Ingeborg, Tim of Elsa per mail, app of telefonisch bereiken. Als je papieren en/of stukken wilt afgeven dan kan je natuurlijk ook tijdens openingstijden even binnenlopen op het kantoor. Belangrijke zaken worden altijd schriftelijk aan je bevestigd. Brieven van wederpartijen of processtukken ontvang je in kopie met een verzoek om een reactie te verstrekken. Inhoudelijke brieven aan wederpartijen of derden en processtukken ontvang je eerst in concept. Nadat je het concept hebt gecontroleerd kan je aangeven of je wijzigingen en/of aanvullingen wenst. Pas als je akkoord gaat met het concept zal de brief verzonden worden.

Bereikbaarheid:

De Zaak in Recht staat voor kwaliteit, betrokkenheid bij je dossier en een goede en directe bereikbaarheid. Omdat wij niet altijd op kantoor aanwezig zijn (bijvoorbeeld vanwege zittingen of afspraken) maken wij als advocaten graag een bel afspraak met je. Wij spreken elkaar dan zo snel mogelijk op een afgesproken tijdstip. Besprekingen vinden persoonlijk plaats of met behulp van videobellen. Je kan ook direct contact opnemen met secretaresse Elsa. Met Elsa kan je alle administratieve zaken bespreken. Bij afwezigheid van Ingrid, Dorrit, Ingeborg, Tim of Elsa kan je per mail of what’s app een bericht achterlaten of een voicemail achterlaten. Je zal dan zo spoedig mogelijk een reactie terug ontvangen.

Neem direct contact op