Handige links

De Zaak In Recht

Onderstaand vind je enkele handige links:


Advocaatzoeken

De Zaak in Recht is ook aangesloten bij de website advocaatzoeken.nl 

 


beter-geschreven-logo

Bij het maken van de teksten op deze website heb ik hulp gehad van Sacha Willems van Beter geschreven. Sacha schrijft op een prettige en duidelijke manier. Haar juridische achtergrond maakt dat zij weet waar zij over schrijft. Zij heeft direct het gevoel kunnen benaderen waar ‘De Zaak in Recht’ voor staat.

 


Bertels fotografie

De foto’s op de website van De Zaak in Recht zijn gemaakt door Johan Bertels van Bertels Fotografie. Zijn manier van werken en deskundigheid hebben wij als zeer prettig ervaren. Het resultaat is dan ook fantastisch en geeft precies het juiste gevoel dat wij willen weergeven op onze website.

 


Blauwe Eik Makelaardij

Een huis verkopen doe je niet elke dag. Je wilt dan kunnen vertrouwen op iemand voor wie dat wel dagelijkse kost is. Iemand die jouw belang voorop stelt en zijn netwerk en expertise actief voor je inzet. Blauwe Eik is dé partner voor de verkoop van jouw huis.

 


Dorrit & Ingrid zijn collega advocaten en ondernemers in hart en nieren in de regio Utrecht. Samen hebben wij onze krachten gebundeld en bieden professionele mediation aan met duidelijke afspraken. Onze overtuiging is dat een goede scheiding niet duur of complex hoeft te zijn. Kijk voor de mogelijkheden op scheidingsmediation-utrecht.nl

KOM IN CONTACT MET ONS!