Strafrechtadvocaten


De Zaak In Recht

Onze advocaten zijn 100% betrokken en zetten zich volledig in voor jouw zaak. No nonsens advocaten maar eerlijk en transparant.

Specialisten in het strafrecht

De advocaten van De Zaak in Recht weten dat elke zaak van het grootste belang is als je als verdachte bent aangemerkt. Ingrid en Dorrit zijn gespecialiseerd in het strafrecht. Zij zijn als strafrechtadvocaat 100% betrokken en zetten zich volledig in voor jouw zaak.

Iedereen kan op verschillende manieren in aanraking komen met het strafrecht. Bijvoorbeeld bij een verdenking van een (poging tot) mishandeling, diefstal, rijden onder invloed, het bezit van of handelen in drugs, maar ook van een ernstig geweld- of zedenzaak of een verdenking van een levensdelict.

Ingrid, Dorrit en Chloë behandelen je strafzaak van de aanhouding en het politieverhoor tot de zitting bij de politierechter of de meervoudige kamer. Zij geven advies en juridische bijstand en besteden ook aandacht aan de gevolgen van de strafbeschikking, bijvoorbeeld voor het verkrijgen van een verklaring omtrent gedrag.

Voor Ingrid, Dorrit en Chloë is het belangrijk om jou als cliënt(e) zo snel mogelijk duidelijkheid te verschaffen. Zij bieden helderheid in de op dat moment onzekere en vaak onduidelijke situatie.

In de praktijk is het van belang om zo vroeg mogelijk contact op te nemen met een advocaat. Mocht je niet zeker weten of je bijstand van een advocaat nodig hebt, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Jeugdstrafrecht

Als je als minderjarige verdacht wordt van een strafbaar feit, dan is het belangrijk om een advocaat in te schakelen. Onze advocaten Dorrit en Ingrid staan ook minderjarigen bij als jeugdstrafrechtadvocaat. 

Dagvaarding ontvangen?

Schakel altijd deskundige hulp in! Bel ons meteen of vul onderstaand formulier in.

Onze afspraken kunnen op kantoor plaatsvinden, maar ook via videobellen of telefonisch.

KOM IN CONTACT MET ONS!