Strafrechtadvocaat

De advocaten van De Zaak in Recht weten dat elke zaak van het grootste belang is als je als verdachte bent aangemerkt. Ingrid is gespecialiseerd in het strafrecht. Zij is als strafrechtadvocaat 100% betrokken en zet zich volledig in voor jouw zaak.

Iedereen kan op verschillende manieren in aanraking komen met het strafrecht. Bijvoorbeeld bij een verdenking van een (poging tot) mishandeling, diefstal, rijden onder invloed, het bezit van of handelen in drugs, maar ook van een ernstig geweld- of zedenzaak of een verdenking van een levensdelict.

Oorspronkelijk is Ingrid afgestudeerd in het strafrecht. Ze behandelt je strafzaak van de aanhouding en het politieverhoor tot de zitting bij de politierechter of de meervoudige kamer.  Ze geeft advies en juridische bijstand en besteedt ook aandacht aan de gevolgen van de strafbeschikking, bijvoorbeeld voor het verkrijgen van een verklaring omtrent gedrag.

Voor Ingrid is het belangrijk om een cliënt(e) die zojuist is vastgezet op het politiebureau, duidelijkheid te verschaffen. Zij biedt helderheid in de op dat moment onzekere en vaak onduidelijke situatie.

In de praktijk is het van belang om zo vroeg mogelijk contact op te nemen met een advocaat. Mocht je niet zeker weten of je bijstand van een advocaat nodig hebt, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Neem direct contact op

 

hightrust-page1 vfas-page1 NOVA