Het Advocatenkantoor

Ons kantoor is opgericht door advocaat Mr. Ingrid van den Heuvel-Beerens .

Sinds maart 2021 is de Zaak in Recht een maatschap, Ingrid en Dorrit zijn de maten van ons kantoor.

Wij zijn een modern ingericht kantoor en zijn gevestigd in de De Meern, midden in de omgeving Leidsche Rijn / Utrecht. Wij zijn eigentijds, gedreven, duidelijk en toegankelijk.

Onze specialisaties zijn o.a.:

Familierecht:

Ingrid en Dorrit zijn specialist in het familierecht. Ingrid en Dorrit zijn daarnaast ook lid van de VNJA en de vFAS.  Wij behandelen het familierecht in de breedste zin van het woord.

Mediation:

Ingrid en Dorrit zijn daarnaast ook mediator. In steeds meer echtscheidingen proberen partners gezamenlijk via mediation tot een oplossing te komen. Een goede ontwikkeling wat hen betreft, zeker als er kinderen in het spel zijn. Ingrid en Dorrit behandelen elke mediation volgens een vast stappenplan, wij hanteren ook vaste pakketprijzen. Op die manier weet je waar je aan toe bent.

Jeugdrecht:

Ingrid en Dorrit staan ook minderjarigen bij in het jeugdrecht. Hieronder vallen het civiele jeugdrecht (ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing en plaatsing in een accommodatie voor gesloten jeugdhulp) en het jeugdstrafrecht. Voor zaken in het jeugdstrafrecht zijn Ingrid en Dorrit de aangewezen specialisten, voor zaken in het civiele jeugdrecht staan wij allemaal graag voor je klaar.

Strafrecht:

Ook voor bijstand in het reguliere strafrecht (bijvoorbeeld als je te maken hebt met geweldszaken, alcohol in het verkeer, drugsgerelateerde zaken of zedenzaken) kun je bij ons terecht. Ingrid en Dorrit zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

Heb je een specifieke vraag over één van deze rechtsgebieden? Wil je advies of bijstand in een procedure, neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Ondersteuning:

Elsa en Tim ondersteunen Ingrid en Dorrit bij alle onderdelen van het werk. Samen zijn wij ons kantoor. Mocht je ons niet kunnen bereiken op ons vaste of mobiele telefoonnummer dan kan je een bericht voor ons achterlaten. We bellen je dan zo snel mogelijk terug. Je kan natuurlijk ook een what’s app berichtje sturen. Als een van ons afwezig is door ziekte of vakantie dat is dat geen enkel probleem; wij nemen graag voor elkaar waar. Daarnaast werkt ons kantoor nauw samen met verschillende deskundige advocaten in de omgeving.

Neem direct contact op