Ons kantoor

De Zaak In Recht

Als je een advocaat zoekt mag je verwachten dat je duidelijkheid krijgt over je juridische vraag; wat zijn de mogelijkheden en wat zijn de kansen.

De geschiedenis:

2016

Advocatenkantoor De Zaak in Recht is gestart op 1 januari 2016 door Ingrid en was gevestigd in Vleuterweide.

2019

Het kantoor verhuisd wegens de groei naar een nieuw kantoorpand in de Meern.

2021

Sinds maart 2021 is de Zaak in Recht een maatschap, Ingrid en Dorrit zijn de maten van ons kantoor.

2023

Chloë Diderich werkt sinds 2023 als advocaat bij De Zaak in Recht.

Het Advocatenkantoor

Wij zijn een modern ingericht kantoor en zijn gevestigd in de De Meern, midden in de omgeving Vleuten, Leidsche Rijn, Houten, Maarssen, Nieuwegein & Utrecht.

Onze visie

De Zaak in Recht werkt oplossings- en servicegericht en streeft naar een persoonlijke en duurzame relatie met haar cliënten. Je kan Ingrid, Dorrit of Chloë per mail of app bereiken. Kantoor is natuurlijk ook telefonisch te bereiken. Vaak zijn Ingrid, Dorrit of Chloë druk in de weer met alle zaken. Dus krijg je ons niet direct aan de telefoon? Dan kan je je bericht achterlaten bij een van onze vriendelijke secretaresses of onze telefoondienst. Zij zorgen dat de berichten bij ons terechtkomen. Wij streven ernaar om je tijdens werkdagen binnen 2 dagen terug te bellen. Als je papieren wilt afgeven dan kan je natuurlijk ook even binnenlopen op het kantoor. Bel van tevoren even dat je langskomt, dan houden we rekening met je komst. Belangrijke zaken worden altijd schriftelijk aan je bevestigd. Als we post of e-mail over jouw zaak ontvangen dan sturen we dat altijd digitaal aan je door met het verzoek om een reactie te geven. Als wij correspondentie of processtukken voor je opstellen dan ontvang je die altijd eerst in concept. En we versturen het pas nadat jij je goedkeuring hebt gegeven.

Waar wij sterk in zijn

Echtscheiding

Gemeenschap van goederen of huwelijkse voorwaarden, ouderschapsplan, kinder- en/of partneralimentatie, convenant, verdeling van vermogen en schulden.

Lees meer

Mediation

Samen scheiden, gesprekken voeren, gemeenschap van goederen of huwelijkse voorwaarden, vermogen en schulden, ouderschapsplan, kinder- en/of partneralimentatie.

Lees meer

Jeugdrecht

Denk onder meer aan verschillende jeugdbeschermingsmaatregelen zoals ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing, gesloten plaatsingen, gezinsvoogd en pleeggezin.

Lees meer

Arbeidsrecht

Sluiten en ontbinden arbeidsovereenkomst, controleren vaststellingsovereenkomst, loonvorderingen en concurrentiebedingen, ontslagprocedure, onderhandelen.

Lees meer

Strafrecht

Levensdelict, geweld- of zedenkwesties, mishandeling, diefstal, drugsbezit, rijden onder invloed en/of verkeerszaken, bij minderjarigen en volwassenen.

Lees meer

Alimentatie

(Her)berekenen kinder- en partneralimentatie, wijziging van omstandigheden, advies, procedure starten, onderhandelen, pakketprijzen voor berekeningen.

Lees meer

Wij zijn aangesloten bij:

KOM IN CONTACT MET ONS!