Het Advocatenkantoor

Ons kantoor is opgericht door advocaat Mr. Ingrid van den Heuvel-Beerens .

Wij zijn een modern ingericht kantoor en zijn gevestigd in de De Meern, midden in de omgeving Leidsche Rijn /  Utrecht. Wij zijn eigentijds, gedreven, duidelijk en toegankelijk. Onze specialisaties zijn:

Familierecht:

Ingrid, Ingeborg en Lara zijn specialist in het familierecht. Ingrid is daarnaast ook lid van de VNJA en de vFAS.  Wij behandelen het familierecht in de breedste zin van het woord.

Mediation:

Ingrid is daarnaast ook mediator. In steeds meer echtscheidingen proberen partners gezamenlijk via mediation tot een oplossing te komen. Een goede ontwikkeling wat Ingrid betreft, zeker als er kinderen in het spel zijn. Ingrid treed zelf steeds vaker bij echtscheidingen op als mediator.

Erfrecht:

Ingeborg is gespecialiseerd in het erfrecht. In steeds meer gevallen kunnen er ruzies en conflicten ontstaan omtrent de verdeling van de erfenis. Een specialist op dit gebied is dan van groot belang. Ingeborg probeert eerst om gezamenlijk tot een onderlinge oplossing te komen. Als dit onverhoopt niet lukt dan zal zij je met raad en daad bijstaan in een gerechtelijke procedure.

Jeugdrecht:

Ingrid en Ingeborg staan ook minderjarigen bij in het jeugdrecht. Hieronder vallen het civiele jeugdrecht (ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing en plaatsing in een accommodatie voor gesloten jeugdhulp) en het jeugdstrafrecht. Voor zaken in het jeugdstrafrecht is Ingrid de aangewezen specialist, voor zaken in het civiele jeugdrecht staan wij beiden graag voor je klaar.

Strafrecht:

Ook voor bijstand in het reguliere strafrecht (bijvoorbeeld als je te maken hebt met geweldszaken, alcohol in het verkeer, drugsgerelateerde zaken of zedenzaken) kun je bij ons terecht. Ingrid en Lara zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

Heb je een specifieke vraag over één van deze rechtsgebieden? Wil je advies of bijstand in een procedure, neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Ondersteuning:

Elsa en Tim ondersteunen Ingrid, Ingeborg en Lara bij alle onderdelen van het werk. Samen zijn wij ons kantoor. Mocht je ons niet kunnen bereiken op ons vaste of mobiele telefoonnummer dan kan je een bericht voor ons achterlaten. We bellen je dan zo snel mogelijk terug. Je kan natuurlijk ook een what’s app berichtje sturen. Als een van ons afwezig is door ziekte of vakantie dat is dat geen enkel probleem; wij nemen graag voor elkaar waar. Daarnaast werkt ons kantoor nauw samen met verschillende deskundige advocaten in de omgeving.

Neem direct contact op