Advocaat Ingrid van den Heuvel – Beerens

mr. I.P.J. (Ingrid) van den Heuvel-Beerens linkedin Ingrid


Advocaat Ingrid van den Heuvel-Beerens

Ingrid (1985) studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Utrecht waar zij een master Strafrecht heeft afgerond. Tijdens haar studietijd was zij onder meer werkzaam als buitengriffier op de strafsectie van de rechtbank te Utrecht. Daarnaast heeft zij een stage doorlopen bij Kolokatsi Molleman advocaten in Amersfoort. In 2009 is zij beëdigd als advocaat.

Ervaring:

‘Mijn carrière ben ik gestart binnen een puur strafrechtelijke praktijk in Utrecht. Vanaf mijn start als advocaat werk ik met heel veel plezier binnen dit rechtsgebied, zowel voor volwassenen als voor jongeren. Ik heb mij vervolgens verder kunnen verdiepen in het strafrecht en het jeugdstrafrecht.

Naast mijn werkzaamheden in het strafrecht, ben ik ook gespecialiseerd in het personen- en familierecht en het jeugdrecht. Ik ben aangesloten bij de Utrechtse Werkgroep Strafrecht en de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (vnja). Ik ben mij bewust van de verantwoordelijkheid die familie-, jeugd- en strafzaken met zich meebrengen. Ik maak graag een verschil voor mensen in een periode waarin ze moeten omgaan met persoonlijke leed. Om dit goed te kunnen doen, heb ik de gerenommeerde opleiding tot familierechtspecialist van het Instituut voor Mediation en Familierecht Opleidingen gevolgd. Dat is het opleidingsinstituut van Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS).

Ook ben ik met plezier scheidingsmediator. Met succes heb ik de erkende Mediation opleiding afgerond, ook aan het opleidingsinstituut van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators.

Naast deze specialisaties hecht ik veel waarde aan het op peil houden van mijn kennis en kwaliteit. Om die reden volg ik regelmatig cursussen die gericht zijn op mijn rechtsgebieden.

Sinds 1 januari 2016 ben ik mijn eigen advocatenkantoor gestart. Mijn werkwijze is duidelijk en toegankelijk. Door de centrale ligging in Vleuterweide en de makkelijke bereikbaarheid werk ik landelijk, maar ik ben vooral actief in de regio’s Utrecht, Leidsche Rijn, de Meern, Vleuten, Harmelen, Woerden, Houten, Maarssen, De Bilt, Bilthoven, Zeist, Gooi en Vechtstreek, Amersfoort, Almere en Lelystad.

Praktisch en betrokken:

Ik en mijn team onderscheiden zich door de praktische en betrokken aanpak. Wij zetten ons volledig in voor je zaak en zeggen daarbij waar het op staat. De aanpak kenmerkt zich ook door onze duidelijke en zo nodig kritische houding in de samenwerking. Zie voor onze manier van werken verder ook: De werkwijze

‘Een succesvolle samenwerking start voor mij met een prettig persoonlijk gesprek. Ik nodig je dan ook uit om eerst met elkaar kennis te maken bij ons op kantoor. Hiervoor kun je een afspraak maken of je aanmelden voor het gratis spreekuur.’

Neem direct contact op