Mediation prijzen


De Zaak In Recht

Mediation bij een echtscheiding kan helpen om jullie echtscheiding makkelijker te voltooien. Mediation is een vorm van bemiddeling, waarbij je zelf invulling geeft aan jullie afspraken voor de toekomst. Bij echtscheidingsmediation helpt onze advocaat-mediator jullie om samen tot afspraken en oplossingen te komen.

Echtscheiding mediation

De Zaak in Recht biedt voor Mediation bij echtscheiding of een ontbinding van een geregistreerd partnerschap pakketprijzen. Onze prijzen zijn inclusief 21% btw aan. Zo zijn er geen verrassingen achteraf, wel zo eerlijk en transparant voor beide partijen wat de kosten zijn.

VVCP

Het fijne aan een advocaat-mediator is dat wij het hele traject van het begin tot het eind voor jullie kunnen verzorgen.

Dorrit Schröder

Advocaat & Mediator

Is er voor jouw zaak geen pakketprijs beschreven?

Vraag hier dan naar bij Ingrid, Dorrit, Chloë, Tim of Elsa. Wij zullen dan samen met jou bekijken of wij een passende pakketprijs kunnen aanbieden. Dit hangt onder meer af van jouw soort zaak en de benodigde werkzaamheden.

Het wel of niet aanbieden van een pakketprijs voor een andere zaak dan aangegeven is altijd ter vrije beoordeling van ons kantoor.

Een goede oplossing, zonder tussenkomst van de rechter!

Meer weten over de mogelijkheden van mediation bij jullie scheiding?
Vul het formulier in en wij nemen direct contact met jullie op.

Onze afspraken kunnen in persoon op kantoor plaatsvinden, maar ook via videobellen of telefonisch.

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek: