Pakketprijzen procedures

De Zaak in Recht heeft voor een aantal procedures vaste pakketprijzen. Onze prijzen zijn inclusief 21% btw. Zo weet jij waar je financieel aan toe bent en houden wij de advocatuur eerlijk en transparant.

verzoek- of verweerschriftprocedure vaststelling of wijziging van kinderalimentatie: 2.250,- euro incl. btw
verzoek- of verweerschriftprocedure vaststelling of wijziging partneralimentatie: 2.550,- euro incl. btw
dagvaardingsprocedure verdeling gemeenschap samenwoners: 2.750,- euro incl. btw
verzoekschriftprocedure verkrijgen gezamenlijk gezag (zonder nevenverzoeken): 1.550,- euro incl. btw

Bij deze pakketten voor procedures krijg je een overzicht van de relevante stukken toegezonden. De werkzaamheden starten als wij je stukken hebben ontvangen.

Alle pakketten omvatten (naast het spreekuurgesprek) één gesprek over de zaak, bestudering van de stukken, het maken en indienen van een processtuk, het voorbereiden van de zitting tijdens een gesprek op kantoor of vooraf op de rechtbank, de mondelinge zitting (exclusief de gereden kilometers) en het bespreken van de beschikking (telefonisch, per e-mail of op kantoor). Het is goed om te weten dat één zitting onderdeel is van het pakket. Mochten er meer zittingen noodzakelijk zijn dan zullen deze voor een meerprijs bij je in rekening worden gebracht. Deze meerprijs is € 215 per extra zitting (exclusief de gereden kilometers).

Mochten er verdere aanvullende werkzaamheden in de procedures noodzakelijk zijn (doordat de zaak bijvoorbeeld complex is of als je zaak bijzondere spoed heeft) dan houden wij ons het recht voor om een eenmalige meerprijs op je pakketprijs in rekening te brengen. Werkzaamheden die door derden moeten worden verricht (bijvoorbeeld door een accountant) vallen niet onder de pakketprijs.


 

Is er voor jouw zaak geen pakketprijs beschreven?

Vraag hier dan naar bij Ingrid, Dorrit, Ingeborg, Tim of Elsa. Wij zullen dan samen met jou bekijken of wij een passende pakketprijs kunnen aanbieden. Dit hangt onder meer af van jouw soort zaak en de benodigde werkzaamheden.

Het wel of niet aanbieden van een pakketprijs voor een andere zaak dan aangegeven is altijd ter vrije beoordeling van ons kantoor.

Neem direct contact op