Alimentatie


her-berekenen

De advocaten van De Zaak in Recht onderscheiden zich door de persoonlijke aanpak en een duidelijk advies over de mogelijk- en onmogelijkheden. Wel zo eerlijk en transparant.

Alimentatie

Na het verbreken van je relatie kunnen er alimentatieverplichtingen ontstaan. Er zijn twee soorten verplichtingen, namelijk kinderalimentatie en partneralimentatie.

Alimentatie berekenen: 

Als advocaten gespecialiseerd in alimentatie kunnen wij je in beide gevallen adviseren. Onderdeel van dit advies is dat wij de alimentatie voor je berekenen. Hierbij zal rekening worden gehouden met de wettelijke maatstaven, dit zijn de behoefte en de draagkracht. Voor deze berekening heeft ons kantoor een pakketprijs. Zo weet je ook financieel waar je aan toe bent. De hoogte van een alimentatiebedrag kunnen jullie vervolgens in overleg overeenkomen of door de rechter laten vastleggen.

Alimentatie herberekenen: 

Verder kan je ons inschakelen als de alimentatie van begin af aan te hoog of laag is geweest. Ook door een wijziging in je situatie kan je de alimentatie laten herberekenen. Er moet dan een gerechtvaardigde wijziging van omstandigheden zijn. Bijvoorbeeld een wijziging van inkomen, langdurige werkeloosheid, hertrouwen of samenwonen. Samen met Ingrid of Dorrit kan je bespreken of daar in jouw of in jullie geval sprake van is.

Wij hanteren speciale tarieven voor het berekenen van de alimentatie.

Laat je alimentatie (her) berekenen

Alimentatie laten berekenen? Vul het formulier in en wij nemen direct contact met je op

Onze afspraken kunnen in persoon op kantoor plaatsvinden, maar ook via videobellen of telefonisch.

Meld je aan voor een alimentatie (her)berekening:

Dagdeel