De advocaten

De Zaak in Recht

Maak kennis met onze Advocaten

mr. I.P.J. (Ingrid) van den Heuvel-Beerens

mr. I.P.J. (Ingrid) van den Heuvel-Beerens

Advocaat & Mediator

 

Ingrid (1985) studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Utrecht waar zij een master Strafrecht heeft afgerond. Tijdens haar studietijd was zij onder meer werkzaam als buitengriffier op de strafsectie van de rechtbank te Utrecht. In 2009 is zij beëdigd als advocaat. In 2016 heeft Ingrid het advocatenkantoor De Zaak in Recht opgericht.

Ingrid is gespecialiseerd in familierecht, jeugdrecht en strafrecht. In familiezaken treedt ze behalve als familierecht advocaat ook op als mediator. Ingrid heeft de familierecht opleiding van de vFAS , de Profileringscursus Strafrecht en de specialisatieopleiding jeugdrecht gevolgd.

Lees hier meer over Ingrid >

mr. D. (Dorrit) Schröder

mr. D. (Dorrit) Schröder

Advocaat & Mediator

 

Dorrit Schröder (1976) is vanaf 2006 advocaat en sinds 2021 toegetreden tot De Zaak in Recht als zakelijk partner van Ingrid. Sinds Dorrit advocaat is geworden heeft zij haar praktijk steeds verder uitgebreid.

Dorrit is specialist op het gebied van familie- en arbeidsrecht en is scheidingsmediator. Daarnaast heeft Dorrit ook veel ervaring in het (jeugd)strafrecht en combineert zij met veel plezier deze verschillende rechtsgebieden in haar praktijk.

Lees hier meer over Dorrit >

De Zaak in Recht werkt oplossings- & servicegericht en streeft naar een persoonlijke en duurzame relatie met haar cliënten.

 

nederlandse orde van advocaten
jeugdrechtadvocaten
VVCP

Waar wij sterk in zijn

Echtscheiding

Gemeenschap van goederen of huwelijkse voorwaarden, ouderschapsplan, kinder- en/of partneralimentatie, convenant, verdeling van vermogen en schulden.

Lees meer

Mediation

Samen scheiden, gesprekken voeren, gemeenschap van goederen of huwelijkse voorwaarden, vermogen en schulden, ouderschapsplan, kinder- en/of partneralimentatie.

Lees meer

Jeugdrecht

Denk onder meer aan verschillende jeugdbeschermingsmaatregelen zoals ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing, gesloten plaatsingen, gezinsvoogd en pleeggezin.

Lees meer

Arbeidsrecht

Sluiten en ontbinden arbeidsovereenkomst, controleren vaststellingsovereenkomst, loonvorderingen en concurrentiebedingen, ontslagprocedure, onderhandelen.

Lees meer

Strafrecht

Levensdelict, geweld- of zedenkwesties, mishandeling, diefstal, drugsbezit, rijden onder invloed en/of verkeerszaken, bij minderjarigen en volwassenen.

Lees meer

Alimentatie

(Her)berekenen kinder- en partneralimentatie, wijziging van omstandigheden, advies, procedure starten, onderhandelen, pakketprijzen voor berekeningen.

Lees meer

KOM IN CONTACT MET ONS!