De advocaten


mr. I.P.J. (Ingrid) van den Heuvel-Beerens emaillinkedin Ingrid


advocaat Ingrid - zaak in rechtIngrid (1985) studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Utrecht waar zij een master Strafrecht heeft afgerond. Tijdens haar studietijd was zij onder meer werkzaam als buitengriffier op de strafsectie van de rechtbank te Utrecht. In 2009 is zij beëdigd als advocaat.

Ingrid is gespecialiseerd in familierecht (in de breedste zin van het woord dus bijvoorbeeld echtscheidingen, alimentatie, verdelingen, ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing, schriftelijke aanwijzingen en dergelijke) jeugdrecht en strafrecht.

In familiezaken treedt ze behalve als familierecht advocaat ook op als mediator. Ingrid heeft de familierecht opleiding van de vFAS , de Profileringscursus Strafrecht en de specialisatieopleiding jeugdrecht gevolgd.

 

Lees meer over Ingrid

 


mr. D.I.A. (Dorrit) Schröderemail Dorritlinkedin Dorrit


Advocaat Dorrit SchröderDorrit Schröder (1976) is vanaf 2006 advocaat en sinds 2021 toegetreden tot De Zaak in Recht als zakelijk partner van Ingrid. Dorrit is specialist op het gebied van familie- en arbeidsrecht en is scheidingsmediator. Daarnaast heeft Dorrit ook veel ervaring in het (jeugd)strafrecht en combineert zij met veel plezier deze verschillende rechtsgebieden in haar praktijk.

Dorrit is gespecialiseerd in familierecht (in de breedste zin van het woord dus bijvoorbeeld echtscheidingen, alimentatie, verdelingen en dergelijke), Arbeidsrecht, Jeugdrecht en strafrecht. Dorrit is in 2016 familierechtspecialist geworden na het succesvol behalen van de opleiding voor Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS).

In familiezaken treedt ze behalve als familierecht advocaat ook op als mediator. Voor haar arbeidsrechtpratijk deed Dorrit in 2017 de intensieve specialisatieopleiding van Grotius. Ook heeft Dorrit met succes de specialisatieopleiding voor jeugdstrafrecht gevolgd.

Lees meer over Dorrit