De advocaten


mr. I.P.J. (Ingrid) van den Heuvel-Beerenslinkedin Ingrid


advocaat Ingrid van den HeuvelIngrid (1985) studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Utrecht waar zij een master Strafrecht heeft afgerond. Tijdens haar studietijd was zij onder meer werkzaam als buitengriffier op de strafsectie van de rechtbank te Utrecht. In 2009 is zij beëdigd als advocaat.

Ingrid is gespecialiseerd in familierecht (in de breedste zin van het woord dus bijvoorbeeld echtscheidingen, alimentatie, verdelingen, ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing, schriftelijke aanwijzingen en dergelijke) jeugdrecht en strafrecht. In familiezaken treedt ze behalve als familierecht advocaat ook op als mediator. Ingrid heeft de familierecht opleiding van de vFAS , de Profileringscursus Strafrecht en de specialisatieopleiding jeugdrecht gevolgd.

 

Lees meer over Ingrid

 

 


mr. I.M. (Ingeborg) Redertlinkedin Ingeborg


IAdvocaat Ingeborg Redertngeborg Redert werkt als advocaat-medewerker in ons team. Ingeborg (1980) studeerde Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Zij is in 2004 afgestudeerd. Na haar studie heeft zij twee jaar bij een rechtsbijstandsverzekeraar gewerkt. In 2007 heeft zij de overstap naar de advocatuur gemaakt.

Ingeborg is gespecialiseerd in familierecht (in de breedste zin van het woord dus bijvoorbeeld echtscheidingen, alimentatie, verdelingen en dergelijke), civiel jeugdrecht en erfrecht. In 2018 heeft zij leergang Erfrecht van de Academie voor de Rechtspraktijk met goed gevolg afgerond.

 

Lees meer over Ingeborg

 

 


mr. L.L (Lara) van den IJsseladvocaat Lara van den IJssel


Advocaat Lara van den IJsselLara van den IJssel (1994) werkt als advocaat binnen ons team. Zij studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Utrecht. In 2017 is zij afgestudeerd, zij heeft een master in het strafrecht. Lara heeft na haar studie bij het Openbaar Ministerie gewerkt. Vanaf november 2018 is zij ons team komen versterken.

Lara is rustig en accuraat in haar werk. Zij is in staat om een juridische situatie op een duidelijke en simpele manier uit te leggen. Én zij zet zich volledig in voor jou en je zaak.

 

 

Lees meer over Lara