De advocaten


mr. I.P.J. (Ingrid) van den Heuvel-Beerens emaillinkedin Ingrid


advocaat Ingrid - zaak in rechtIngrid (1985) studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Utrecht waar zij een master Strafrecht heeft afgerond. Tijdens haar studietijd was zij onder meer werkzaam als buitengriffier op de strafsectie van de rechtbank te Utrecht. In 2009 is zij beëdigd als advocaat.

Ingrid is gespecialiseerd in familierecht (in de breedste zin van het woord dus bijvoorbeeld echtscheidingen, alimentatie, verdelingen, ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing, schriftelijke aanwijzingen en dergelijke) jeugdrecht en strafrecht. In familiezaken treedt ze behalve als familierecht advocaat ook op als mediator. Ingrid heeft de familierecht opleiding van de vFAS , de Profileringscursus Strafrecht en de specialisatieopleiding jeugdrecht gevolgd.

 

Lees meer over Ingrid

 


mr. I.M. (Ingeborg) Redertemaillinkedin Ingeborg


IAdvocaat Ingeborg Redertngeborg Redert werkt als advocaat-medewerker in ons team. Ingeborg (1980) studeerde Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Zij is in 2004 afgestudeerd. Na haar studie heeft zij twee jaar bij een rechtsbijstandsverzekeraar gewerkt. In 2007 heeft zij de overstap naar de advocatuur gemaakt.

Ingeborg is gespecialiseerd in familierecht (in de breedste zin van het woord dus bijvoorbeeld echtscheidingen, alimentatie, verdelingen en dergelijke), civiel jeugdrecht en erfrecht. In 2018 heeft zij leergang Erfrecht van de Academie voor de Rechtspraktijk met goed gevolg afgerond.

 

 

Lees meer over Ingeborg

 


 

mr. H. (Hilde) Schoutenemaillinkedin Ingrid


Advocaat mr. Hilde SchoutenHilde Schouten (1969) is sinds 2000 advocaat. Zij is een echte familierechtsspecialist én sinds 2006 ook Mfn mediator. Ook heeft ze een speciale interesse in internationaal familierecht. Hilde heeft bij verschillende kantoren gewerkt. Vervolgens heeft zij haar eigen advocatenkantoor gehad. Sinds 1 februari 2020 is zij werkzaam op ons kantoor.

Ingrid, Ingeborg en Hilde kennen elkaar als wederzijdse advocaten in het arrondissement Utrecht. Zij delen een no-nonsense werkwijze en aanpak. Ook delen zij elkaars gevoel voor humor.

 

 

Lees meer over Hilde