Advocaat Dorrit

De Zaak in Recht

Advocaat mr. D.I.A. (Dorrit) Schröder

 

       

ingrid van den Heuvel - Advocaat

Rechtsgebieden: Arbeidsrecht, Personen- en Familierecht (mediation, echtscheidingen, alimentatiezaken, ouderschap, erkenning jeugdbeschermingsrecht), Strafrecht (Jeugdstrafrecht, TBS)

Emailadres: Dorrit@dezaakinrecht.nl

Dorrit Schröder (1976) is vanaf 2006 advocaat en sinds 2021 toegetreden tot De Zaak in Recht als zakelijk partner van Ingrid. Dorrit is specialist op het gebied van familie- en arbeidsrecht en is scheidingsmediator. Daarnaast heeft Dorrit ook veel ervaring in het (jeugd)strafrecht en combineert zij met veel plezier deze verschillende rechtsgebieden in haar praktijk.

Ervaring:

Dorrit startte haar carrière als juridisch medewerker bij een kantoor waar zij voornamelijk in het strafrecht werkzaam was. Sinds Dorrit advocaat is geworden heeft zij haar praktijk steeds verder uitgebreid en is zij uiteindelijk partner geworden bij een middelgroot kantoor in Utrecht.
Dorrit is in 2016 familierechtspecialist geworden na het succesvol behalen van de opleiding voor Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS). Voor haar arbeidsrechtpratijk deed Dorrit in 2017 de intensieve specialisatieopleiding van Grotius. Ook heeft Dorrit met succes de specialisatieopleiding voor jeugdstrafrecht gevolgd.

 

Duidelijk en Betrokken:

Op een constructieve manier legt Dorrit de basis voor de samenwerking met jou als cliënt en de andere betrokkenen bij jouw zaak. Dorrit werkt gericht en heeft veel dossierkennis. Haar werkstijl kenmerkt zich door kritisch op de inhoud, maar zacht op de persoon te zijn. Dorrit schroomt er niet voor om je eerlijk te vertellen hoe de vork in de steel zit en houdt daarbij oog voor de relatie.

Dorrit en haar man Jochem hebben twee dochters en wonen in Utrecht.

Wil je onderzoeken of je met Dorrit een samenwerking wil aangaan? Dorrit vertelt jou in een persoonlijk gesprek graag meer over haar manier van werken en is benieuwd naar de inhoud van jouw zaak. Een intakegesprek kan via telefoon, videobellen of op ons kantoor.

“Dorrit vertelt jou in een persoonlijk gesprek graag meer over haar manier van werken en is benieuwd naar de inhoud van jouw zaak.”

KOM IN CONTACT MET DORRIT!