De Zaak in Recht breidt uit: Een nieuwe advocaat en erfrecht!

erfrecht en nieuwe advocaat

Ruim een jaar geleden begon mr. Ingrid van den Heuvel-Beerens een eigen advocatenkantoor voor familierecht, strafrecht en jeugdrecht. Nadat we een team hebben gemaakt met secretaresse Elsa en juridisch medewerker Tim, komt per 1 mei 2017 ook advocaat mr. Ingeborg Redert ons team versterken. Met Ingeborg zal de De Zaak in Recht ook iets nieuws aanbieden: Ingeborg is namelijk gespecialiseerd in het erfrecht. Vanaf 1 mei dus een nieuw gezicht én een nieuw rechtsgebied!

 

Familierecht en erfrecht:

Ingeborg is al 10 jaar advocaat en was daarvoor jurist bij een rechtsbijstandsverzekeraar. Ze heeft veel ervaring op het gebied van familierecht en erfrecht. Sacha Willems van Beter Geschreven sprak met Ingeborg, zij zag een enthousiaste en gedreven vrouw.

Wat is de reden dat je duidelijk zo veel zin hebt om bij De Zaak in Recht aan de slag te gaan?

“Het is een energiek kantoor. Ik vind het heel fijn om in deze positieve omgeving samen te werken met zo’n goede advocaat en sterke vrouw als Ingrid. Daarbij ga ik de erfrechtzaken voor mijn rekening nemen. Erfrecht is in opkomst, onder andere door de vele samengestelde gezinnen.”

Wat kun jij betekenen voor cliënten die ruzie hebben over de erfenis?

“Bij erfrechtzaken zie ik veel boosheid en wantrouwen tussen erfgenamen, vaak veroorzaakt door informatieachterstand. Als de ene erfgenaam meer informatie heeft dan de andere over bijvoorbeeld de geldstromen, zorg ik voor inzage in de bankafschriften. Desnoods via de rechter. Pas als er duidelijkheid is, kun je gaan rekenen en verdelen. Hierbij staat het belang van mijn cliënt altijd voorop.”

Kun je jezelf omschrijven als advocaat ?

“Ik pas goed binnen dit kantoor, omdat ik dezelfde stijl van werken heb. Dat wil zeggen nauwkeurig, punctueel en betrouwbaar. Ik begin op tijd met de zaak en als ik stukken nodig heb, zal ik die altijd tijdig aan mijn cliënt(e) vragen. Dat is wel zo duidelijk!”

 

Facebooktwitterlinkedinmail