Advocatenkantoor De Zaak in Recht in de media:

 

In de media:

 

Voorjaarskrant Leidsche Rijn & Vleuten

In de editie van 21 maart 2018 van de voorjaarskrant dat wordt verspreid in Leidsche Rijn en Vleuten stond een mooi groot interview met Ingrid over De Zaak in Recht. Mocht je het interview nog niet hebben gelezen? Klink op onderstaande link.

Klik hier om het interview te lezen


 

Regio Leidsche Rijn

2 maanden na de start van het advocatenkantoor van Ingrid in Leidsche Rijn / Vleuterweide, is Sacha Willems van Beter Geschreven langs geweest om de balans op te maken voor een blog op Regio Leidsche Rijn.nlLees in de blog de bevindingen van de advocate die in sinds januari 2016 is gestart met haar nieuwe uitdaging.  

Klik hier om het interview te lezen.


 

N.U. Magazine

In de editie van maart van het N.U. Magazine staat een groot interview met Ingrid over het starten van haar nieuwe advocatenkantoor in Leidsche Rijn / Vleuterweide. Zij geeft uitleg over haar drijfveren en haar visie op het uitvoeren van haar vak als advocaat.

Klik hier om het interview te lezen.


 

Regio Leidsche Rijn

Afgelopen maand is Ingrid geïnterviewd door Beter Geschreven en dat heeft geresulteerd in een mooi online artikel in Regio Leidsche Rijn. Duidelijkheid en transparant, daar staat ze voor!

Klik hier om het interview te lezen


 

VAR Nieuws

Een mooi introductie artikel over de opening van het nieuwe advocatenkantoor in de regio Vleuterweide / Leidsche Rijn. In het artikel wordt een duidelijke uitleg gegeven waar De Zaak in Recht voorstaat, de basis van een succesvolle samenwerking is het vertrouwen tussen de advocaat en haar client.

Klik hier om het artikel te lezen.


 

legalSpot

Voor de website LegalSpot heeft Ingrid een artikel geschreven over het starten van een echtscheidingsprocedure en wat daar allemaal bij kan komen kijken. Van alimentatie tot een ouderschapsplan.

Klik hier om het hele artikel te lezen.