Alimentatie berekening

Betaal je of ontvang je alimentatie en zijn er wijzigingen in jouw situatie of in die van je ex-partner omtrent inkomen, gezinssamenstelling, de woonlasten en/of mogelijk andere factoren. Dan kom je waarschijnlijk in aanmerking voor een wijziging van de hoogte van de alimentatie.

Wil je weten wat in jouw specifieke situatie de wijziging zou kunnen zijn? Dan kan je door ons als advocaat alimentatie een herberekening laten maken voor de kinderalimentatie (bij kinderen uit een gezin, maar ook bij kinderen uit meerdere gezinnen, dat heet heet een samenloop berekening). Je kan ook een herberekening laten maken voor de partneralimentatie. Γ‰n je kan een herberekening laten maken voor de kinder- en de partneralimentatie samen (deze pakketprijs is niet van toepassing als er meerdere kinderen uit meerdere gezinnen aanwezig zijn). Voor deze berekeningen bieden wij als alimentatie advocaat een check aan:

Alimentatiecheck:

  • (her)berekening kinderalimentatie 440,- euro incl. btw
  • (her)berekening kinderalimentatie bij meerdere kinderen uit meerdere gezinnen (samenloop) 550,- euro incl. btw
  • (her)berekening partneralimentatie 550,- euro incl. btw
  • (her)berekening kinder- en partneralimentatie (niet van toepassing bij meerdere kinderen uit meerdere gezinnen) 770,- euro incl. btw

Bij deze pakketten krijg je vooraf een overzicht van de benodigde relevante stukken toegezonden. De werkzaamheden starten als wij je stukken hebben ontvangen.

Alle pakketten omvatten een (spreekuur) gesprek over de zaak, bestudering van de stukken, het maken van een alimentatieberekening en een schriftelijke uitleg (per e-mail).

Neem direct contact op