Advocaat Ingeborg Redert

mr. I.M. (Ingeborg) Redertlinkedin Ingeborg


Advocaat Ingeborg Redert

Per 1 mei 2017 is Ingeborg Redert als advocaat-medewerker ons team komen versterken. Ingeborg (1980) studeerde Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Zij is in 2004 afgestudeerd. Na haar studie heeft zij twee jaar bij een rechtsbijstandsverzekeraar gewerkt. In 2007 heeft zij de overstap naar de advocatuur gemaakt.

Ervaring:

Ingeborg is als advocaat gestart bij advocatenkantoor van der Linden. Vervolgens heeft zij zich verder ontwikkeld als advocaat bij Bots van Ravenhorst Advocaten. De afgelopen jaren heeft zij gewerkt bij ATM Advocaten in Utrecht. Hier heeft zij zich verder verdiept in het familierecht, het civiele jeugdrecht en het erfrecht. Ingeborg is een echte familierecht- en erfrechtspecialist.

Ingrid en Ingeborg hebben elkaar leren kennen via een collegiaal familierecht overleg van verschillende advocaten in de regio Utrecht. Op regelmatige basis komen zij en een aantal andere enthousiaste familierecht specialisten bij elkaar. Zij bespreken dan allerlei ontwikkelingen in de wetgeving en in de rechtspraak en doen aan kennisoverleg met elkaar. Onder meer door dit overleg hebben Ingrid en Ingeborg elkaar als collega’s steeds beter leren kennen. Ook weten ze van elkaar hoe ze te werk gaan. Zij hebben elkaar namelijk meerdere keren waargenomen in specifieke zaken. Toen Ingrid op zoek ging naar een nieuwe advocaat voor de uitbreiding van ons kantoor, was Ingeborg dus een logische en bewuste keuze.

Rust en kennis van zaken:

Ingeborg staat haar cliënt(e) bij met raad en daad. Zij straalt rust uit waardoor cliënten zich op hun gemak bij haar voelen. Ingeborg weet waar ze over praat en legt dit op een toegankelijke manier uit. Haar humor en relativeringsvermogen werkt aanstekelijk. Dit samen met haar kennis en punctualiteit maakt Ingeborg een betrokken advocaat. Zie voor haar manier van werken verder ook: De werkwijze

Ingeborg werkt als vrijwilliger bij de Rechtswinkel Utrechtse Heuvelrug. Zij woont samen met Erik en hebben samen twee dochters. Zij wonen in de omgeving van Utrecht.

Neem direct contact op