Advocaat Ingeborg Redert

mr. I.M. (Ingeborg) Redert emaillinkedin Ingeborg


Advocaat Ingeborg

Ingeborg Redert werkt als advocaat in ons team. Ingeborg (1980) studeerde Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Zij is in 2004 afgestudeerd. Na haar studie heeft zij twee jaar bij een rechtsbijstandsverzekeraar gewerkt. In 2007 heeft zij de overstap naar de advocatuur gemaakt.

Ervaring:

Ingeborg is als advocaat gestart bij advocatenkantoor van der Linden. Vervolgens heeft zij zich verder ontwikkeld als advocaat bij Bots van Ravenhorst Advocaten. De afgelopen jaren heeft zij gewerkt bij ATM Advocaten in Utrecht. Hier heeft zij zich verder verdiept in het familierecht, het civiele jeugdrecht en het erfrecht. Ingeborg is een echte familierecht- en erfrechtspecialist.

Ingrid en Ingeborg hebben elkaar leren kennen via een collegiaal familierecht overleg van verschillende advocaten in de regio Utrecht. Ook hebben zij in het verleden zaken voor elkaar waargenomen. Doordat Ingeborg en Ingrid elkaar goed kennen, kennen zij ook elkaars werkwijze.

In 2018 heeft Ingeborg de gerenommeerde Leergang Erfrecht aan de Academie voor de Rechtspraktijk afgerond. Ook volgt zij  veel cursussen binnen het familie- en erfrecht. Haar kennis is altijd accuraat en up to date.

Rust en kennis van zaken:

Ingeborg staat haar cliënt(e) bij met raad en daad. Zij straalt rust uit waardoor cliënten zich op hun gemak bij haar voelen. Ingeborg weet waar ze over praat en legt dit op een toegankelijke manier uit. Haar humor en relativeringsvermogen werkt aanstekelijk. Dit samen met haar kennis en punctualiteit maakt Ingeborg een betrokken advocaat. Zie voor haar manier van werken verder ook: De werkwijze

Ingeborg werkt als vrijwilliger bij de Rechtswinkel Utrechtse Heuvelrug. Zij woont samen met Erik, zij hebben samen twee dochters. De familie woont in de omgeving van Utrecht.

Emailadres: Ingeborg@dezaakinrecht.nl

Neem direct contact op