Advocaat Hilde Schouten

mr. H. (Hilde) Schouten emaillinkedin Ingrid


Advocaat mr. Hilde Schouten

Hilde Schouten (1969) is sinds 2000 advocaat. Zij is een echte familierechtsspecialist én sinds 2006 ook Mfn mediator. Ook heeft ze een speciale interesse in internationaal familierecht. Hilde heeft bij verschillende kantoren gewerkt. Vervolgens heeft zij haar eigen advocatenkantoor gehad. Sinds 1 februari 2020 is zij werkzaam op ons kantoor.

Ingrid, Ingeborg en Hilde hebben elkaar verschillende keren getroffen in zaken. Zij delen een no-nonsense werkwijze en aanpak. Ook delen zij elkaars gevoel voor humor.

Duidelijk en toegankelijk

Hilde staat haar cliënten op een duidelijke en toegankelijke manier bij. Zij is open en gebruikt geen onnodig dure taal. Hilde zegt haar cliënt – maar ook alle betrokken partijen – waar het op staat, ook als dat minder fijn is. Zij begeleidt je vanaf het begin van je zaak en probeert zoveel mogelijk in onderling overleg te regelen. Mocht dat niet lukken dan schuwt zij geen gerechtelijke procedure. Zie voor haar manier van werken verder ook: De werkwijze

Hilde woont in de omgeving Utrecht samen met haar zoon Jasper. In haar vrije tijd is zij hoofdtrainer bij de plaatselijke voetbalvereniging.

E-mailadres: Hilde@dezaakinrecht.nl

Neem direct contact op

 

MFN mediator